+31 6 12686601 bestellen@inn-mood.nl

Tóp kwaliteit 3-CMC altijd snel bezorgd

3CMC bezorgd

Vandaag snel bezorgd bij jou thuis!

Bestel nu je producten en wat u graag wilt: 3cmc bezorgd in heel Nederland. 


Wij staan bekend om onze snelle bezorging, vandaag besteld is vandaag in huis. 3cmc bezorgd waar u dat wilt!

Stuur ons een bericht voor alle opties qua bezorgen. Bij ons staat de klant centraal en hebben wij altijd een passend aanbod!

Betalingen mogelijk met betaalverzoek of via Tikkie.

Inn-Mood.nl staat voor kwaliteit en snelle bezorging. 3cmc snel bezorgd waar u dat wilt! Thuis, op feestjes of andere locaties. Bezorging 24/7 en 3cmc van hoge kwaliteit. Snelheid, kwaliteit en prijs zijn voor ons de 3 punten waar we de focus op leggen. We begrijpen dat u geen dag wilt wachten op uw 3cmc zoals je vaak ziet bij webshops. Wij maken het verschil door uw 3cmc direct te bezorgen waar u dat wilt! 3cmc bezorgd waar u dat wilt!

Gebaseerd op recensies.
Anoniem
Anoniem
2022-06-02
Snelle service en uiteraard snel… Snelle service en uiteraard snel geleverd ook top mensen !
Mr M
Mr M
2022-06-01
Top kwaliteit en service Top kwaliteit, kwaliteit prijs verhouding serieus de beste tot wat ik ooit heb gehad. Snelle service incl op afspraak vindt ik een voordeel hoef je de brievenbus niet de hele tijd in de gaten te houden en vriendelijke gasten. Wij zijn helemaal om!
Chris
Chris
2022-05-19
Goede kwaliteit en de service is uniek Goede kwaliteit en de service is uniek! Ik kom zeker terug!
Tim Nijs
Tim Nijs
2022-05-19
Topkwaliteit en topservice voor een… Topkwaliteit en topservice voor een mooie prijs!
Bob
Bob
2022-01-13
Super snelle service en reageerd snel Super snelle service en reageerd snel! Helemaal tevreden
Bella Jong
Bella Jong
2021-12-15
Geweldig goed spul Geweldig goed spul! Snelle en veilige bezorging en wat een aardige aardige man ik kan hem alleen maar aanbevelen echt fantastisch! Lieve groet uit Apeldoorn😉
Annoniem
Annoniem
2021-10-17
Top gozer Top gozer! Uitstekende levering! Na het sturen van een berichtje probeert hij er zo snel mogelijk te zijn (binnen enkele uren)! zelfs als hij het super druk heeft op een zaterdag avond. Kwalitatief super goed spul! En ik heb al vele soorten miauw geprobeerd! Verkoper geeft een vertrouwd gevoel en ziet je niet als 1 van z’n klanten, maar echt als persoon, maakt ook graag een praatje! Niks slechts te melden, zeker een aanrader!
lola
lola
2021-10-02
Top spul! Aardige gozer! top service en snel bezorgd.
Karen
Karen
2021-09-24
Highly recommend this Highly recommend this, excellent (!!) customer service and quick delivery. I honestly was a little worried that this place is not legit when I paid the tikkie upfront, but these guy are great, expectations exceeded.
Remi
Remi
2021-08-05
Alleen de service is het al waard! De afspraak was in de na-middag gemaakt, en was begin van de avond al op locatie! Zoals hier al is gezegd door anderen, écht een chille bezorger. Hij weet waar hij het over heeft en komt bij mij over als iemand die veel geeft om zijn klanten. Product ziet er verder prachtig uit!

3CMC/3-CMC
Nieuwe designerdrugs 3-CMC / 3-Chloormethcathinon

De laatste maanden komen er verschillende berichten naar buiten. Uiteindelijk hebben ze helaas allemaal dezelfde boodschap. Het verbod op 3-MMC word een feit en zal binnen een aantal maanden ook worden doorgevoerd. Het product wat wij verkopen is getest door een laboratorium en hiervan kunnen wij zeggen dat dit uitsluitend om schone drugs gaat. Helaas word er vanuit de overheid niet neutraal naar gekeken en zijn wij gestopt met de verkoop van 3MMC. Inn-Mood maakt zich hard voor schone drugs. Wij blijven dus echt een voorstander voor een beter en schoner drugsbeleid. Door deze wetswijziging zijn wij actief op zoek gegaan naar een vergelijkbaar en legaal product.

Om onze visie op een beter en schoner drugsbeleid te waarborgen hebben wij research gedaan en kunnen op dit moment melden dat 3-CMC nog in de ontwikkelingsfase zit om er zeker van te zijn dat wij u een betrouwbaar en zuiver (99%) product kunnen leveren.

Deze research kunnen wij realiseren door de nauwe en perfecte samenwerking met laboratoria en leveranciers. Samen bekijken wij elk element nauwkeurig met als doel u te verzekeren dat de 3-CMC die wij gaan verkopen altijd schone drugs betreft.

De 3-CMC die wij beschikbaar hebben voldoet aan de strengste eisen om zo zekerheid te hebben dat er geen vervuilde drugs worden geleverd.

Wat is 3-CMC?

 3-CMC of 3-chloormethcathinon is een relatief nieuwe synthetische drug. Het is een stimuleringsmiddel die net als 3-MMC onder de cathinonklasse valt.

3-CMC heeft een nauwe structuur vergelijkbaar met die van 3-MMC. Door een kleine aanpassing in de samenstelling heeft 3-CMC dezelfde vergelijkbare effecten van cocaïne en MDMA.

 Wat zijn de effecten van 3-CMC?

Opgewekt en euforisch gevoel
Alert en scherp
Meer zelfvertrouwen
Meer empathie naar mensen toe
Veel energie en een groter uithoudingsvermogen
Meer zin in seks

Echter zijn risico’s op lange termijn niet vastgesteld en dus niet geschikt voor menselijke consumptie.

Snelle bezorging in Nederland!

– Amsterdam
– Rotterdam
– Den Haag
– Gouda
– Utrecht
– Breda
– Westland
– Zoetermeer
– Arnhem
– Alkmaar

Ergens anders laten bezorgen? Stuur ons een bericht of bereik ons via FaceBook

Op zoek naar grote hoeveelheden?

Bij Inn-Mood.nl hebben wij ook samenwerkingen met grote afnemers.
Neem voor snelle leveringen contact met ons op via telefoon, mail, Whatsapp of Telegram

Ook beschikken wij over een groot assortiment van erectiepillen. Wij hebben voor elk wat wils. Zo hebben wij voor vrouwen en mannen aparte oplossingen die u kunnen helpen om die overgeetelijke avond nog completer te maken!

Share This
3-mmc kopen