+31 6 12686601 bestellen@inn-mood.nl

3CMC/3-CMC

 

Nieuwe designerdrugs 3-CMC / 3-Chloormethcathinon

 

De laatste maanden komen er verschillende berichten naar buiten. Uiteindelijk hebben ze helaas allemaal dezelfde boodschap. Het verbod op 3-MMC word een feit en zal binnen een aantal maanden ook worden doorgevoerd. Het product wat wij verkopen is getest door een laboratorium en hiervan kunnen wij zeggen dat dit uitsluitend om schone drugs gaat. Helaas word er vanuit de overheid niet neutraal naar gekeken en zullen wij binnenkort stoppen met de verkoop van 3MMC. Inn-Mood maakt zich hard voor schone drugs. Wij blijven dus echt een voorstander voor een beter en schoner drugsbeleid. Door deze wetswijziging zijn wij actief op zoek gegaan naar een vergelijkbaar en legaal product. Als resultaat hiervan heeft Inn-Mood de nieuwe designerdrugs 3-CMC binnenkort beschikbaar en word vanzelfsprekend bij u thuis geleverd!

Om onze visie op een beter en schoner drugsbeleid te waarborgen hebben wij research gedaan en kunnen op dit moment melden dat 3-CMC nog in de ontwikkelingsfase zit om er zeker van te zijn dat wij u een betrouwbaar en zuiver (99%) product kunnen leveren. Wat wij u zeker kunnen melden is dat de 3-CMC die wij gaan verkopen exact dezelfde effecten zal geven als  de 3-MMC die u op dit moment bij ons afneemt. 

Deze research kunnen wij realiseren door de nauwe en perfecte samenwerking met laboratoria en leveranciers. Samen bekijken wij elk element nauwkeurig met als doel u te verzekeren dat de 3-CMC die wij gaan verkopen altijd schone drugs betreft.

De 3-CMC die wij beschikbaar hebben voldoet aan de strengste eisen om zo zekerheid te hebben dat er geen vervuilde drugs worden geleverd.

Wat is 3-CMC?

 3-CMC of 3-chloormethcathinon is een relatief nieuwe synthetische drug. Het is een stimuleringsmiddel die net als 3-MMC onder de cathinonklasse valt.

3-CMC heeft een nauwe structuur vergelijkbaar met die van 3-MMC. Door een kleine aanpassing in de samenstelling heeft 3-CMC dezelfde vergelijkbare effecten van cocaïne en MDMA.

 Wat zijn de effecten van 3-CMC?

  • Opgewekt en euforisch gevoel
  • Alert en scherp
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer empathie naar mensen toe
  • Veel energie en een groter uithoudingsvermogen
  • Meer zin in seks

Echter zijn risico’s op lange termijn niet vastgesteld en dus niet geschikt voor menselijke consumptie.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van 3-CMC!

Share This
3-mmc kopen