+31 6 23294191 bestellen@inn-mood.nl

Onze dranken

 

Uw favoriete drank thuis bezorgd

3mmc kopen

Krat bier
24 flesjes

Prijs op aanvraag

3mmc kopen

Blikken bier
6 blikken

Prijs op aanvraag

3mmc kopen

Fles witte wijn
70cl

Prijs op aanvraag

3mmc kopen

Fles rode wijn
70cl

Prijs op aanvraag

3mmc kopen

Fles Baileys
70cl

Prijs op aanvraag

Bij ons bestel je gemakkelijk en snel je favoriete bier, wijn of een lekkere fles Baileys. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten bier, wijn en ook Baileys. Staat uw favoriete drank er niet bij? Neem contact met ons op! Wij bezorgen 24/7 je favoriete drank, 3mmc of erectiepillen. Ben jij inn the Mood maar heb je geen 3-mmc of drank meer neem dan snel contact op met ons.

Gebaseerd op recensies.
Anoniem
Anoniem
2022-06-02
Snelle service en uiteraard snel… Snelle service en uiteraard snel geleverd ook top mensen !
Mr M
Mr M
2022-06-01
Top kwaliteit en service Top kwaliteit, kwaliteit prijs verhouding serieus de beste tot wat ik ooit heb gehad. Snelle service incl op afspraak vindt ik een voordeel hoef je de brievenbus niet de hele tijd in de gaten te houden en vriendelijke gasten. Wij zijn helemaal om!
Chris
Chris
2022-05-19
Goede kwaliteit en de service is uniek Goede kwaliteit en de service is uniek! Ik kom zeker terug!
Tim Nijs
Tim Nijs
2022-05-19
Topkwaliteit en topservice voor een… Topkwaliteit en topservice voor een mooie prijs!
Bob
Bob
2022-01-13
Super snelle service en reageerd snel Super snelle service en reageerd snel! Helemaal tevreden
Bella Jong
Bella Jong
2021-12-15
Geweldig goed spul Geweldig goed spul! Snelle en veilige bezorging en wat een aardige aardige man ik kan hem alleen maar aanbevelen echt fantastisch! Lieve groet uit Apeldoorn😉
Annoniem
Annoniem
2021-10-17
Top gozer Top gozer! Uitstekende levering! Na het sturen van een berichtje probeert hij er zo snel mogelijk te zijn (binnen enkele uren)! zelfs als hij het super druk heeft op een zaterdag avond. Kwalitatief super goed spul! En ik heb al vele soorten miauw geprobeerd! Verkoper geeft een vertrouwd gevoel en ziet je niet als 1 van z’n klanten, maar echt als persoon, maakt ook graag een praatje! Niks slechts te melden, zeker een aanrader!
lola
lola
2021-10-02
Top spul! Aardige gozer! top service en snel bezorgd.
Karen
Karen
2021-09-24
Highly recommend this Highly recommend this, excellent (!!) customer service and quick delivery. I honestly was a little worried that this place is not legit when I paid the tikkie upfront, but these guy are great, expectations exceeded.
Remi
Remi
2021-08-05
Alleen de service is het al waard! De afspraak was in de na-middag gemaakt, en was begin van de avond al op locatie! Zoals hier al is gezegd door anderen, écht een chille bezorger. Hij weet waar hij het over heeft en komt bij mij over als iemand die veel geeft om zijn klanten. Product ziet er verder prachtig uit!
Share This
3-mmc kopen